onsdag 1 januari 2020

Tips! Aktiespararna har en kampanjBloggen gör ett kortare inspel på grund av ett tips. Aktiespararna kör nämligen en bloggkampanj där man kan bli premium-medlem i 6 månader för 349 kr. Jag är själv medlem sedan lång tid tillbaka och har en krönika med i första numret 2020.

Här är en länk till erbjudandet. Om man svarar senast 13 januari kommer man få det första numret i tryckt form.

Ps) Jobbar på en årssammanställning för 2019, året slutade på plus cirka 22 procent, men det finns mer att säga än så. Lite svårare att sammanställa i år pga olika depåer, men Financial Times resultat brukar stämma.

12 kommentarer:

 1. Tack för tipset, låter som ett bra erbjudande. Vill du lägga till min blogg i din feed så lägger jag gärna till din bland mina läsvärda bloggar.

  Ha det gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag tror det.

   Ska se över blogglistan här framöver och intresset är noterat!

   Radera
 2. 22 % avkastning på 2019 är en bra bit under index för börsen Sthlm. Vi hade 80 % på vår portfölj. Just sayin’

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo så är det, och kommer något om det i årsrapporten.

   Kan bara säga grattis till er, 80% är grymt.

   Radera
 3. Tack för tipset. Själv är jag lite besviken över Aktiespararnas nya system med premium osv. Känns som att de svikit de som valt att köpa livstids medlemskap.

   Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har hört lite kritik mot förändringen, är själv inte helt insatt där, men är medlem och gillar organisationen som sådan.

   Radera
 4. Ser mycket fram emot årsrapporten Gustav. Jag har delat Decisive Dividend och vitec med dig under året, blir kul att se hur du resonerar kring dessa nu under 2020.

  mvh,
  10årsplanen
  https://10arsplanen.blogspot.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska skriva om dem! En tråkig nyhet kom för Decisive igår att Dave slutar. Har valt att behålla mina aktier oförändrat och skriver några rader på söndag.

   När det gäller Vitec är det värderingen som drar iväg. Har minskat i omgångar i dem, även om man alltid riskerar att gräma sig över att sälja ett bra bolag för tidigt.

   Radera
 5. Hej!
  Jag undrar om du skulle vara intresserad på ett samarbete med oss? Vi är Sveriges mest generösa cashbacksida som betalar 60% mer än de andra.
  Vi jobbar i dagsläget med ett 10-tal mellanstora influencers och letar efter flera.
  Mvh
  Adam
  https://www.rewardnetwork.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för frågan! Just nu kör jag egentligen inte så mycket samarbeten, bara annonser via Adprofit, men kan höras via mejl.

   Radera